expertAccounts

Beneficiind de experienta acumulata din colaborarea cu diverse firme din domenii variate, incluzand servicii, productie, leasing, retail, dezvoltare imobiliara, va oferim servicii financiare si de contabilitate complete de calitate.

Ca instrument de lucru, am ales expertAccounts, o aplicatie integrata de Cloud Accounting, moderna si flexibila. Dezvoltata de Expert Software, un grup international de firme specializate in dezvoltarea si impementarea de solutii software pentru gestionarea afacerii, Expert Accounts este un ERP care reuseste sa fructifice din plin avantajele tehnologiei "cloud", contribuind astfel la succesul afacerii tale.

Oferim si servicii de implementare si training pentru expertAccounts.

Date de contact:

Tel: 0745/344.994

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

La crearea unui cont pe site-ul www.expertAccounts.com, folositi codul promo EC2AG si astfel veti beneficia de 45 de zile de gratuitate, in loc de numarul standard de 30 zile.

Instructiuni pentru crearea unui cont in aplicatia expertAccounts

1. Accesati pagina www.expertAccounts.com

2. Accesati butonul "Creaza cont", incercuit in imaginea de mai jos.

 Creaza cont expertAccounts

 

3. Completati informatiile solicitate; campurile cu * sunt obligatorii.

Informatii ajutatoare:

AdminPanel e-mail: adresa de mail introdusa aici va fi utilizata pentru administrarea contului dupa crearea acestuia, prin  accesarea meniului "Intra in cont", de unde se pot gestiona conturile si utilizatorii.

Cod promo (optional): daca in acest camp introduceti codul EC2AG, veti beneficia de 45 de zile de gratuitate, fata de numarul standard de 30 de zile.

AdminPanel e-mail

Nume firma: de fiecare data cand se va face o plata, se va emite o factura catre firma completata aici, factura care va fi trimisa si pe email. In cazul in care se completeaza un nume de persoana fizica, in campul urmator Cod fiscal se va completa CNP-ul.

Nume cont: aici se introduce numele primului cont. Ulterior, titularul primului cont poate crea conturi noi.

Nume utilizator: aici se introduce primul utilizator. Acesta poate primi pe email parola introdusa in campul e-mail utilizator.

 

Inregistrare1

Inregistrare2

4. La finalizarea inregistrarii, veti primi pe mail un link pentru activarea contului

Accesand meniul "Intra in cont", veti putea accesa pagina de administrare a contului (sectiunea AdminPanel Login) si aplicatia expertAccounts (sectiunea Login Aplicatie).

Aplicatia expertAccounts, poate fi accesata si direct din browser, la adresa ro.expertAccounts.com.


intra_in_cont

 

expertAccounts